Szechenyi_2020
HANGOSÍTÓ KÉPZÉS
51 521 01
EGYÜTT A HANGSZERES SZAKMÁKÉRT
Szeretettel üdvözöljük az oldalunkon, amely a HANG-FÉNY ÉRVÉNYESÜLÉS? megnevezésű, GINOP-5.3.5-18-2018-0066 azonosító számú projekt keretében jött létre. A programban a Hangszeresek Országos Szövetsége (HANOSZ) és a Szent György Nonprofit Közhasznú Kft. (a Szent György Hang- és Filmművészeti Technikum fenntartója) fogott össze, hogy a hangszeresek munkaerőpiaci alkalmazkodóképességének javításán dolgozzon.
 
HIÁNYPÓTLÓ OKTATÁS
Korábbi kutatások alapján kiderült, hogy több, mint 10.000 fő dolgozik a hangtechnikai szakmában, ugyanakkor a képesítéssel rendelkezők száma nem éri el a 20%-ot. Éppen ezért dolgoztuk ki az államilag elismert Hangosító képzés (51 521 01) e-learning formában, amely jelentős mértékben lecsökkenti, lerövidíti a képzési időt.
 
KÉPZÉS RUGALMAS FORMÁBAN
Szintén a korábbi kutatások támasztják alá, hogy a képesítés hiányának elsődleges oka, hogy a hosszú kontaktórás képzésen a munkavállalók csak kis száma tud részt venni. A mi képzésünk keretében 480 kontaktóra több mint 50%-a online, távoktatási formában végezhető el, akár otthonról is. Teljesen aktualizált tananyag, gyakorlótesztek állnak a rendelkezésre, amelyek jelentős részben megkönnyítik a záróvizsgára való felkészülést. Bízunk benne, hogy a képzésünkkel elégedett lesz.
 

Tananyagok

rendezés: